borduurwinkel rotterdam
Hobbywinkel Rotterdam De Telefoongids.
15 resultaten binnen een straal van Rotterdam. Linde Kunstenaarsbenodigdheden Postorder Groothandel vd. Flevolaan 60/C, 1382JZ, Weesp. Voor al uw kunstenaarsmaterialen op school, thuis, atelier of praktijk komt u naar Van der Linde in Weesp. Wij voeren een showroom afhaalmagazijn webshop en zijn sch Lees meer.
Deloitte
Borduurshop Garen Groothandel Textiel Wol Weven.
Borduurwinkel Creativ Machinale borduurartikelen persoonlijke cadeau's, kraamcadeau's' en beebie en kootercadeau's.' Niti design Niti Design. Youre welcome index. Pr 600 club Yahoo! Aisin toyota No title. Brother Kies uit een groot assortiment printers voor thuis en op kantoor, bedrijfsoplossingen, verbruiksartikelen en accessoires, hier op de officile Brother-website. Huissteden naaimachines Bij Huissteden Barneveld vind u een breed assortiment aan naaimachines, lockmachines, borduurmachines en accessoires. Masterstitch HOME Masterstitch B.V. Voor: al uw borduurbenodigdheden. Van doorn Van Doorn naaimachines voor naaimachines en fournituren in Rotterdam.
www.ja-wol.com Ja, Wol.
Ja, Wol verzorgt lessen voor beginners en gevorderden en we nodigen regelmatig experts uit die hun kennis met je delen. Tot ziens in Rotterdam! 3035 KH Rotterdam. I" came for the yarns, stayed for the coffee and will always return voor de gezelligheid.'
Wol en handwerkwinkel Rotterdam Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Rotterdam is de grootste havenstad van Europa. De stad profileert zich als moderne internationale architectuurstad met veel wolkenkrabbers. Met Telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Rotterdam, die ook te vinden zijn in de rubriek wol en handwerkwinkel!
Borduren, breien, haken en fournituren CRCouture Rhoon C.R. Couture.
Naast breien en haken hebben wij ook vele borduurpakketten in onze collectie. Voorbedrukt en telwerk daar is onze categorie borduren in uitgefilterd. Ons grote voordeel is dat wij 95% van de borduurpakketten in voorraad hebben, zelfs in onze stenenwinkel in Rhoon, net onder de rook van Rotterdam.
Schröder Modestoffen en Fournituren Westblaak 61 Rotterdam Ruim 50 jaar een begrip in de modewereld.
100% acryl 100 gram looplengte 300 meter naalden 4 20 steken en 24 naalden 10 x 10 cm. Cotton 8 kleur 659. 100% katoen 50 gram looplengte 170 meter naalddikte 3 28 steken x 40 naalden 10 x 10 cm.
Home page.
masterclass-weekend verven en vilten door Textielfabrique The Soft World 19, 20 januari 2019. Een dagje weven voor beginners en wat meer gevorderden, zaterdag 9 feb 2019, Rotterdam. Workshop Japanse weeftechnieken Sakiori, Kasuri/ Ikat en Saori, vrijdag 1 februari 2019 Rotterdam.
Kleding bedrukken en borduren PrintStitch Rotterdam.
Kleding borduren en bedrukken bij textieldrukkerij PrintStitch Rotterdam. Direct bedrukte kleding nodig? Oude Binnenweg 139. Routebeschrijving op Google Maps. Kabouter 10 jaar. De befaamde Rotterdamse kabouter bestaat 10 jaar. Om dat te vieren heb je m al voor 1995, op een shirt.
Matson.nl voor naaimachines en meer.
Wil je gratis extra instructie over de Matson machine die je gekocht hebt? Of eerst zelf kijken en voelen voordat je een keuze maakt? Kom dan naar één van onze naaimachinewinkels: op de Meent in hartje Rotterdam of in de Utrechtse Nachtegaalstraat.
Katia Garens Wol Stoffen.