woningcorporatie alblasserdam
Woningcorporatie / Alblasserdam Alblasserdam.net.
Woningcorporatie / Alblasserdam. Op deze pagina treft u actueel Alblasserdams nieuws en activiteiten en evenementen uit Alblasserdam voor het trefwoord woningcorporatie. U kunt deze pagina of de beginpagina toevoegen aan uw favorieten of instellen als startpagina. Zo blijft u dagelijks op de hoogte van de actuele gebeurtenissen in Alblasserdam.
google adwords logo
Alblasserdam.
als u volgens de woningcorporatie kans maakt op voorrang, dan vraagt u deze aan bij de gemeente. U doorloopt daarvoor de vragenlijst. Voorrang op een woning vervalt als u een woning weigert of als u niet reageert op een voorstel voor een woning.
laminaat voor vochtige ruimtes
Welkom Mooiland.
Laatste fase vernieuwing De Valuwe van start. Wij geven thuis. Als woningcorporatie huisvesten wij ruim 60.000 mensen in meer dan 26.000 woningen verspreid over heel Nederland. Wij geven thuis door te zorgen voor voldoende betaalbare, kwalitatief goede en duurzame huurwoningen.
bosch wasmachine
Home Woonkracht10.
Papendrecht, 13 juli 2018 Gemeente Papendrecht, duurzaam energie en afvalbedrijf HVC en woningcorporatie Woonkracht10 ondertekenden vrijdag 13 juli. Ben Pluijmers nieuwe bestuurder ad. Zwijndrecht Per 12 juli benoemt de Raad van Commissarissen van Woonkracht10 Ben Pluijmers als bestuurder ad interim.
woonkracht10 Alblasserdamsnieuws.nl.
ALBLASSERDAM Woningcorporatie Woonkracht10 heeft interesse getoond in de afname van maximaal 43 dijk en havenwoningen in Alblasserdam. Afronding van de wijk Alblasserwerf lijkt hiermee een stap dichterbij. Het college van BW van Alblasserdam wil hier medewerking aan verlenen omdat het aansluit bij haar ambitie.
woonkracht10 Alblasserdamsnieuws.nl.
ALBLASSERDAM Goed nieuws voor mensen met een modaal inkomen die op zoek zijn naar een woonruimte. Woningcorporatie Woonkracht10 heeft namelijk besloten om tien woningen in het nieuwbouwproject aan de Cornelis Smitstraat in Alblasserdam te koop aan te bieden met een korting van 25 procent.
woningcorporatie Alblasserdamsnieuws.nl.
Huurwoningen in Alblasserdam Woningstichting Woonkracht10.
Het gemeentehuis kan u tevens inlichtingen verstrekken over huren van huizen en woningen in de gemeente. Voor meer informatie kan u terecht bij het gemeentehuis in Alblasserdam of op de website van de Rijksoverheid. Sociale huurwoning van een woningcorporatie in Alblasserdam.
Service contact Woonkracht10.
Een sociale huurwoning is een woning die een woningcorporatie verhuurt voor een netto huurprijs tot 71068, exclusief servicekosten prijspeil 2018. Om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning mag uw jaarinkomen maximaal 36.798, prijspeil 2018 zijn. Heeft u een hoger inkomen, dan komt u nauwelijks nog in aanmerking voor een sociale huurwoning.
Woonkeus Drechtsteden.
Nieuw telefoonnummer en ruimere openingstijden Woonkeus Drechtsteden. 27 juni 2018. Vanaf maandag 2 juli 2018 wijzigt het telefoonnummer van Woonkeus Drechtsteden in 088 7800378 gebruikelijke belkosten. Wij zijn vanaf dan bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.