massage ridderkerk
massage ridderkerk - Cursustarieven Massage Cursussen.
250 per 2 personen. Kopos heeft deze cursus speciaal ontwikkeld om echt overal een massage van nek, schouders en bovenarmen te kunnen toepassen. Het is een combinatie van technieken vanuit de Klassieke Massage en de Shiatsu massage. vanaf 65 per persoon.
Massage in Ridderkerk.
Massage in Ridderkerk. Massage in Ridderkerk. Voor massage, reiki, manicure en pedicure kunt u terecht bij Bella Corpo in Ridderkerk. Op de vestigingen Numansdorp Zoetermeer kunnen wij u een volledige wellness ervaring bieden. Daarnaast verzorgen wij ook massage en pedicure behandelingen aan huis in een straal van 25 km rondom onze eigen vestigingen.
sauna ridderkerk
Bigwell Massagepraktijk Barendrecht.
Haptische massage energetische massage. Deelmassage rug, hoofd, nek, schouders, voeten. Stoelmassage voor bedrijven. Klik hier voor meer informatie en prijzen van de verschillende massages. De massages zijn gericht op iedereen die zich bewust wil worden van wat er in hen leeft.
e
Be Massaged Ridderkerk Massagesalon in Prinses Margrietstraat, Ridderkerk Treatwell.
Toon meer reviews. Be Massaged Ridderkerk. Prinses Margrietstraat 54. Toe aan een goede massage? Be Massaged is een professionele massagepraktijk in Ridderkerk. Geniet van een massage in de heerlijk verwarmde ruimte en ontspan onder de handen van gediplomeerd masseur Robert.
tinus meubelstoffen
Massagesalonsbehandelingen in de buurt van Ridderkerk, Zuid-Holland Treatwell.
Be Massaged Ridderkerk. Prinses Margrietstraat, Ridderkerk. 4.6 16 reviews. Toe aan een goede massage? Be Massaged is een professionele massagepraktijk in Ridderkerk. Geniet van een massage in de heerlijk verwarmde ruimte en ontspan onder de handen van gediplomeerd masseur Robert.
douchewand
Massage Ridderkerk Van ontspanning tot sportmassage CuraSolis.
Vaak wordt er gekozen uit onze sportmassage, ontspanningsmassage of een nek schouder en rug massage. Deze drie massages zullen wij hieronder voor je uitlichten. Naast dat een ontspanningsmassage in Ridderkerk een weldaad is voor je lichaam en geest, zijn er ook een aantal andere voordelen.
Massage Ridderkerk De Telefoongids.
Geopend op Woensdag 2. Geopend op Donderdag 2. Geopend op Vrijdag 2. Geopend op Zaterdag 1. Toon 8 resultaten. Massage in Ridderkerk. Massage in Ridderkerk. Gieterijstraat 30, 2984AB, Ridderkerk. Beoordeel dit bedrijf. 06-11857431 Toon nummer. Prinses Margrietstraat 54, 2983EJ, Ridderkerk.
Thaise Massage Wellness te Ridderkerk YingThai.nl.
Uniek in Ridderkerk en omstreken. THAI TRADITIONELE MASSAGE. De Thaise massage techniek is een unieke vorm die niet alleen lichaam maar ook de geest bevrijdt tijdens deze massage. En het stimuleert de bloedsomloop en geeft rust. ONTSPANNENDE THAI OLIE MASSAGE.
Bemassaged Massage Gieterijstraat 30, Ridderkerk, Zuid-Holland Telefoonnummer Yelp.
Met een professionele massage van massage praktijk BeMassaged bent je verzekerd van op en top ontspanning door een gediplomeerde masseur in Ridderkerk. Bij BeMassaged kun je gebruik maken van de volgende diensten.: Opgericht in 2013. BeMassaged is in september 2013 gestart binnen de massage branche.
Welkom Massage Praktijk Cenique.
2983 VN Ridderkerk. 06 2391 4444. Welkom bij Massage Praktijk Cenique. Welkom op de site van Massage Praktijk Cenique. Als gediplomeerd sportmasseuse heb ik Monique een praktijk aan huis. De massages die ik geef zijn heel gevarieerd, voor de verschillende massages kijk onder activiteiten.
Sportmassage Ridderkerk.
An Shen hoofd, schouder, rug en nekmassage. Hotstone en coldstone massage. Masseren zonder handen. Lomi Lomi stoelmassage. Zoeken naar: Zoeken. Welkom op mijn website. Je hebt gezocht naar sportmassage te Ridderkerk. Mijn praktijkruimte is in Ridderkerk. Het adres staat op de pagina contact.