zaaltje huren ridderkerk
Get Rhythm Music Events.
Het is een feest waar je heen gaat, puur voor de gezelligheid Je gaat uit in een ongedwongen sfeer, met leuke mensen, met de beste dansbare muziek met videoclip met DJ Jimmy. Voor al uw feesten, Zaalverhuur en Oefenruimtes. Podium optreden, compleet met backline, verlichting.
visum turkije
PG Bolnes / Zalencentrum.
Wat betekent dit voor u, de afschaffing van de ouderentoeslag? Kent u Present Ridderkerk? Jaarproject: Kinderen in de knel. College van Kerkrentmeesters. Avondmaal, Doop, Belijdenis. Bij de diensten. Bij de dienst van 1 oktober 2017. Zalencentrum PG Bolnes, Pretoriusstraat 56., 2987 AK Ridderkerk.
boomstamtafels
Privé-zaal De Theetuin Rijsoord.
Kijk snel op onze actie pagina of er voor u ook een interessante actie bij zit. BEKIJK ALLE ACTIES. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of 0180-421008. Bekijk onze prijslijst. De Theetuin Rijsoord. 2988 XN Ridderkerk.
oude kastgreepjes
Grandcafé Burgerzaken Ridderkerk ETEN, DRINKEN EN GENIETEN IN HET CENTRUM VAN RIDDERKERK.
W elkom bij. Koningsplein 2 / 2981EA / Ridderkerk / 0180 22 17 90. Eten, drinken en genieten. in het centrum van Ridderkerk. U BENT VAN HARTE WELKOM VOOR EEN KOPJE KOFFIE, LUNCH OF DINER IN HET NIEUWE GRANDCAFÉ BURGERZAKEN.
design kroonluchter
Suspended Domain.
Cascade.
tot 50 personen in Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk zaalverhuur-info.nl.
Kaart weergeven tot 50 personen in Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk. Voel je fijn Zwijndrecht. Centrum Voel je fijn is een ccentrum waar je groepsruimte en praktijkruimte flexibel en in contractvorm kunt huren. De groepsruimte is 30m2 en is in te richten met tafels.
Hofstede de Paradijshoeve.
Toen de familie Plaisier het eigendom verwierf aan het begin van de 19e eeuw, was de Hofstede in gebruik als vlasserij. Hofstede de Paradijshoeve is landelijk gelegen tussen Ridderkerk en Hendrik-Ido-Ambacht op minder dan een half uur van wereldstad Rotterdam en historisch Dordrecht.
Eerste Rijsoordse HSV de Waal Home.
Deze site van ERHV De" Waal" Eerste Rijsoordse Hengelsport Vereniging in Ridderkerk is opgezet voor onze verenigingsleden en is een aanvulling op de vermelde informatie in ons periodiek clubblad. U vindt hier het laatste verenigingsnieuws, informatie over vergunningen, een impressie van ons viswater in Zuid-Holland, vistactieken, traditionele voertips, het laatste weerbericht, diverse naslag met betrekking tot zoetwatervissen, enz!
Zoekresultaten voor: Alle panden in Ridderkerk, Zuid-Holland De Bedrijfsmakelaar.nl.
75 m 2. Ridderkerk Gieterijstraat 66 83. 78 m 2. Ridderkerk Bourgondischelaan 30-A. 22 m 2. Ridderkerk Kastanjelaan 26. 160 m 2. Uw pand direct op funda in business? Ridderkerk Bourgondischelaan Bedrijfsruimte. Rombouts Makelaars O.G. Ridderkerk Voorzand 28 Bedrijfsruimte. 100 m 2.

glashandel ridderkerk zonnebank ridderkerk zaaltje huren ridderkerk 2e hands golfballen zaalverhuur ridderkerk hoedenwinkel rotterdam verschoor witgoed ridderkerk camper plus pedicure lekkerkerk